Beoordelingen van Jacob’s Kitchen Diemen

Recente recensies van Jacob’s Kitchen Diemen

5 sterren na 78 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dank! Heel erg lekker en goede hoeveelheid! De pepernoten waren ook erg leuk erbij

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: uit de kunst!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles heel netjes verpakt, goed warm en op tijd klaar om af te halen.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hi, Thanks again, the food was great! It would be nice to have a 100g burger on the menu as well, as the 200g burger is quite big. I saw you had it on the menu when the restaurant was still open, it would be great to have the option when ordering as well.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerljk gegeten, vooral de Koreaanse kip en de frietjes met truffelmayonaise waren lekker. Ook fijn dat het er allemaal mooi verzorgd uitziet in mooi papieren bakjes. Aanrader!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wel lekker, maar een gerecht was niet de juiste. Ik vind het ook iets duur, we hebben hetzelfde prijs betaalt wat meestal in het restaurant te betalen is.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten goed en bezorging goed, as usual

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de heerlijke KFC van Jacobs Kitchen besteld, natuurlijk met zoete aardappel friet. Super snelle levering met nog een super leuke attentie van Erik, thanks het was heerlijk!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestellingen bij Jacob's Kitchen zijn altijd heerlijk bereid. Alles vers en smakelijk. Daarnaast zijn de frieten buitenaards... Dit gepaard met een leuke en vlotte maakt het voor mij vijf sterren waard.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de kipsate en burger,was allemaal prima, alleen de kroepoek bij de kipsate was taai geworden.Heb ook liever de echte kroepoek dan die gekleurde stukjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wel lekker, maar de prijs/kwaliteitsverhouding kan naar mijn idee wel iets beter.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was wel heel mager. Een handje sla uit een zak gehaald en wat croutons erin. De patatten waren vet en slap. Bij het bestellen bleek de vegetarische burger op. Niet Jacobs waardig

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

The best chicken burger I've ever tasted! Love it!!!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging,goed geregeld allemaal!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig, bezorger was 20 minuten te vroeg. Ik had 18.00 geselecteerd en om 17.40 was de bezorger er al. Ik was gelukkig alweer thuis, anders had ie voor een dichte deur gestaan

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Steeds onverminderd goede kwaliteit. Mooi verpakt, ruime porties, geen wachttijden bij afhalen. Meer dan goede maaltijden. Een uitgesproken aanrader!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep en rode vegetarische curry was heerlijk! Alles is mooi op tijd bezorgd. Dank!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten. Doe de groeten aan de kok en de bediening. Voor herhaling vatbaar.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en absoluut aan te raden. Ga zeker opnieuw bestellen!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Je kiest voor cheddar cheese maar krijgt gewoon gouda kaas. En verder mocht de burger net iets meer doorgebakken zijn

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en snel bezorgd. Zoete aardappelpatat is erg lekker en ook de kip en curry was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en leuk om langs te gaan. Top team!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, netjes ingepakt, soepel bestelproces

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt top! Goede prijs/kwaliteit verhouding, grote porties, smaakte goed! Bezorging liet een half uurtje langer op zich wachten dan aangegeven in de eerste mail, maar gelukkig krijg je een nieuw mailtje op het moment dat de bezorger onderweg is, dan kun je zelf beter een inschatting maken hoe lang het nog ongeveer duurt!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn trouwe afnemers van de Take Away service van Jacob's Kitchen, omdat de kwaliteit van het geserveerde nooit teleurstelt. Ruim bemeten, keurig ingepakt, veel extra's, meer dan smakelijk en tot in de puntjes verzorgd. Aan te raden.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer laten bezorgen. Alles top! Lekkere malse kip uit de oven en de beste bezorgfriet ever! En heel goed verpakt in speciaal kartonnen dozen.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die Smoor blijft super lekker. Weer genoten van een heerlijke maaltijd thuis.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gerechten! Was erg smaakvol. Goede porties ook. Helemaal blij en voldaan :-)

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! En de tasjes bij thuiskomst zagen er ook fijn uit, met een aardig kaartje van het restaurant en een linkje naar de afspeellijst van Jacobs Kitchen op Spotify. Wij waren thuis uit eten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar, heerlijk klaargemaakt. Alsof je restaurant in huis haalt.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en heerlijk eten :D

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, buitengewoon goede prijs/kwaliteitverhouding. Ruim bemeten, goed verzorgd, aandacht voor kleine zaken: twee servetten, goede koekjes voor bij de koffie, en alles goed verpakt. Wij zijn fan! (Altijd geweest.)

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! De zoete aardappeltjes waren precies goed. De burger was weer top. Het personeel is zoals altijd erg vriendelijk. Kortom Jacobs kitchen blijft ons favoriet! #supportyourlocals

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en goed verpakt!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb, omdat ik in Amsterdam Zuidoost de bezorging van maaltijden beperkt vind. Ik heb nu een paar keer besteld en vond het beide keren erg lekker. Ik ga zeker nog vaker bestellen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers en bijvangst viskroketjes, en een hele lieve en enthousiaste bediening!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke (kip)burgers en patatten Op afgesproken tijd bezorgd Voor herhaling vatbaar

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Eten was prima in orde

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling via het webformulier ging heel vlot. Op de afgesproken tijd van 19:15 u. kwam de bezorger met een glimlach mijn eten (Smoor) bezorgen en wenste me smakelijk eten. De rijst had een mooie droge korrel en de smoor smaakte of de kokki van mijn tante in Jakarta het had klaar gemaakt!! Zo lekker, niet al te pedis, maar wel met een pittige nasmaak. Heerlijke salades, kroepoek en twee mini kokosmacroontjes, verpakt in een papieren tas met mijn naam er op en smileys. Ik heb een biertje uit de koelkast gepakt en heb genoten. Het lekkerste op de eerste bevrijdingsdag zonder festivals op straat of park. Een fantastisch idee om de Diemens horeca te steunen. Wel een goeie reden om dit vaker te doen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smullen als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed. Uit eten is natuurlijk leuker, maar dit is zeker een goed alternatief. Heel vlot en goed verzorgd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed verpakt, leuk kaartje met tips erbij, snel bezorgd want alles was goed van temperatuur!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jacob's Kitchen weet er elke dag weer iets bijzonders van te maken. De levering is stipt, de maaltijd ruim bemeten, goed verzorgd, aantrekkelijk verpakt en zorgvuldig uitgevoerd. En compleet! Tot en met servetten en koekjes voor bij de koffie. Een uitgesproken aanrader.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon van kwaliteit, ruime porties, keurig verzorgd, mooi verpakt. Een uitgesproken aanrader. En meer dan betaalbaar. Ook nog ‘s.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was👍👍.mijn kinderen hebben genoten van het eten. Ik heb zelf deze keer niet voor mezelf besteld, volgende keer bestel ik ik ook wat voor mezelf De service was ook lekker snel Happy family 🙂🙂👍👍

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd gewoon super lekkere smoor. 3 porties besteld maar daar hadden we met 4 van kunnen eten.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk afgehaald . Op tijd klaar altijd vriendelijke mensen . Patat heerlijk krokant . Eten smakelijk. Smullen maar . Doen doen doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! En het eten is altijd heerlijk. Na de Corona crisis kom ik gauw weer eten in jullie gezellige restaurant:)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De burgers waren heel erg lekker, gaan er zeker nog een keer bestellen

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd voortreffelijk. Bezorging verliep wat vreemd. Besteld voor 18.15, app heeft dit ook aan als verwachte bezorging. Eten kwam al om 17.45.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sateetjes met jummie zoete aardappel frieten, sla, kroepoek en als verrassing een koekje voor bij de koffie na het eten ;-) en precies op gewenste tijd afgeleverd

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk. Veel lekkerder dan de meeste bezorgrestaurants. De kip is heerlijk en de salad bowl en zoete aardappelfrites zijn echte aanraders!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Online bestellen en betalen, korte tijd later al klaar. En het was heerlijk. Enig minpuntje: ik vind 'vlees' de menukaart domineren. Dat vind ik in deze tijd 'niet kunnen'. Ook al omdat het geen biologisch vlees is. Maar vooral omdat de opties voor mensen die bewuste keuzes maken als het om eten gaat, zeer beperkt zijn daardoor. Ik zou best vaker eten willen bij of af willen van Jacob's kitchen, maar ik wil niet steeds hetzelfde eten. Kunnen jullie daar eens over nadenken? Ik denk overigens dat jullie veel weldenkende mensen die wonen in jullie nabije omgeving (Campus) daar een plezier mee zullen doen, hetgeen ook nog eens goed zal uitpakken voor jullie eigen bedrijfsvoering. Veel succes!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, werd gebracht door een allervriendelijkst bezorger op de fiets. Hamburger was heel erglekker maar de stoof van wildzwijn was echt super super lekker!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smoor was heel goed. Ik miste helaas alleen de atjar

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was ok. Maar ik had meer verwacht. Franse friet was een beter optie geweest dan de friet die er nu geserveerd wordt.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers eten! Een aanrader

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk buurtjes

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker vers en ecologisch verpakt. Alsof we in het restaurant zelf waren! (qua eten dan zonder de ambiance)

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk!