Beoordelingen van Jacob’s Kitchen Diemen

Recente recensies van Jacob’s Kitchen Diemen

5 sterren na 180 reviews

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog net op het nippertje bezorgd

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten smaakt heerlijk en een snelle levering.

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een meer dan goede maaltijd, een aanrader. Ruim bemeten, ook nog. Lamsstoof.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten in royale porties en een uitstekende service. Personeel denkt creatief mee om een bezorging net buiten het gebied toch mogelijk te maken. Jacob's Kitchen doet meer dan ze beloven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heel goed en de bezorging was ook goed!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

One of the dish was french fish stew. It was terrible because it did not contain all the ingredients which are mentioned in your menu. It has only 3 tiniest pieces of fish -approximately 1.5 cm(with no tuna among them), 3 tiny prawns and instead of shellfish 4 squid rings. No less than 70% of the stew consisted of cooked onion which I do not like and did not expect in such amount. So I was able to it only 3 pieces of fish and had to throw the rest away with the money which was spent on this. It was the late evening so you literally left me without dinner and without money.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Al met al hebben we lekker gegeten, alleen de frites waren allemaal kleine stukjes en ook hadden we soep besteld omdat de soep van de dag tomatensoep zou zijn. Er werd echter champignonsoep geleverd.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al om 17.50 stond hij op onderweg. Verwachte tijd 19.05. Was er uiteindelijk om 19.45. Eten was qua smaak prima, maar wel erg afgekoeld inmiddels helaas.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees van de smoor was in grote brokken gesneden en onvoldoende gaar. Daarnaast zat er meer vet aan het vlees. Er was geen sprake van mager vlees.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top! Fijn dat er geen plastic verpakkingen worden gebruikt. We hebben gesmuld😃

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, supersnel en duurzaam bezorgd! Tip: de rettich/zuurtje was voor mij te waterig en daardoor zacht geworden. Verder heel yammie en bedankt nog voor het lieve bericht op de papieren zak!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker vers eten met heel veel smaak🤗

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super leuke bediening! En het eten was snel, lekker en de porties waren ruim!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en fijne bezorgster 😀

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De vlaamse stoofpot is eigenlijk qua recept niet erg traditioneel. De saus moet verder gereduceerd worden en minder zout worden toegevoegd. je moet als het ware je saus op kunnen lepelen met de friet

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kort gezegd, alles prima. Levertijd ook goed.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat bezorgd en dáárdoor niet wsrm genoeg

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer fantastisch en de service ook, zoals altijd eigenlijk!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, zoals altijd!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelservice van Jacob's kitchen is gewoon niet vergelijkbaar met andere restaurants. Hier hoef je nooit te twijfelen aan de kwaliteit. Top service! Fijn om een zaak in de buurt te hebben waar je vol vertrouwen van kunt bestellen!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels jullie twee veganistische gerechten geprobeerd plus frietjes en aardappeltjes. Geweldig eten dit! De porties zijn niet te klein, het eten is mooi gekruid, alles in balans. Erg lekker! Bij jullie blijf ik bestellen!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2 salades besteld die zeer teleurstellend waren de verhouding tussen de prijs en wat je krijgt klopt helemaal niet.. Vooral de cesar salade, een paar stukjes ijsbergsla en kip en ene halve ei nog minder dan een meeneem salade van de ah. Heel erg jammer niet voor herhaling vatbaar

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, lekkere knapperige frietjes en alles ook nog warm! Top dat het niet in plastic maar in karton werd verpakt! We komen graag terug!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en vriendelijke bezorging.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was helemaal prima. Beetje jammer dat bij de Kip met Paprika niet stond beschreven dat hier ook saus bij geleverd wordt. Voor ons was dit geen probleem, maar voor iemand met een allergie oid kan dit wel een probleem zijn. Misschien handig om dit ook op de site aan te geven.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke stoofschotels. Daarbij de beste friet. Bezorging snel en goed verzorgd. Straks gewoon weer lekker in het restaurant eten. Of bij goed weer op het terras.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en super lieve menssn! Aandader!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden over de kwaliteit van de gerechten die ik tot nu toe heb besteld.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Oud vertrouwd lekker

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten waardoor de verjaatdag extra glans kreeg in deze tijden. Dank

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als eten geluk betekent, dan ben ik erg jaloers op Jacob's volk.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en genoten van de bestelde maaltijden. Een feest voor de smaakpapillen 😋 Bestelling was nu zelfs nog eerder bezorgd dan de aangegeven tijd! TOP gedaan 👍🏼👍🏼👍🏼

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Mis het uit eten gaan bij Jacobs , maar bestellen blijf ik doen.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd bijna een half uur te laat bezorgd, alles was koud. Niet zo lekker bij een burger en patat. Erg jammer.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling 2 x RibEye afgehaald. Perfect op tijd gereed en uitstekend verpakt zodat gerecht goed warm blijft. Heerlijke malse RibEye, perfect bereid met warme groentemix en frietjes. Ook bakje mayonaise ontbrak niet. Aanrader!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds, smakelijk, degelijk, perfect bezorgd

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en topkwaliteit eten

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten zoals altijd 👍

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende maaltijd. Goede prijs/kwaliteit verhouding Nette en vlotte service

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Leuke menukaart, vriendelijke bezorger. We gaan zeker weer bestellen!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I am afraid to tell the truth, not to break the dream because Jacob's food is precisely that of my dreams.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is voortreffelijk! Jammer genoeg wordt de papieren tas op straat neergezet bij de regenpijp waar honden hun behoefte doen. Niet echt smakelijk als ik die tas met eten mee naar binnen neem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke boeuf bourginon en falafal burger. Frietjes perfect gebakken en alles geweldig ingepakt, ook met wat papier bij de frietjes zodat ze niet slap worden. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijke service en heerlijk eten!! Dikke aanrader. Hopelijk zijn jullie snel weer open, dan komen we langs.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wees bij de bezorging alert op eventuele lekkage van bakjes. Voor het overige uitstekend geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer smullen!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bega stoof met aardappelgratin was heerlijk. Het werd wat later bezorgd dan oorspronkelijk afgesproken maar hier werd ik keurig over geïnformeerd. Verder werd de bestelling op zo’n goede temperatuur bezorgd dat het 3 kwartier na bezorging nog heerlijk was.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Jacob's. Uitstekend bevallen, heerlijk gegeten en genoten van een goed verzorgde maaltijd. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Tip: Laat de maaltijd in een warmhoudbox bezorgen. Het was al redelijk afgekoeld bij de bezorging.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fast delivery, and delicious food. Strongly recommend the sweet potato fries.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smaakvol, warm en verzorgd afgeleverd. Porties ruim. Hadden verschillende gerechten (burger, stoofschotels en kip), alles was erg lekker. Aanrader!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima Snel geleverd

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steak goed rood en warm. De kipburger lekker. De frites prima warm en knapperig Gratis ketchup en mayo ! De toetjes waren niet onze favoriet!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten bij of van Jacobs :)

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel bezorgd en meest belangrijk heerlijk eten!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker warm en goed op smaak.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vond ik de kip wat tegenvallen. Stokbrood, patat en salade wel heerlijk.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde anderhalf uur voordat de bestelling werd bezorgd en het eten was koud/ lauw. Zonde!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, onovertroffen heerlijk eten, nog heel warm

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Boeuf Bouguignon en Gratin

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vlotte bezorging

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, weer heerlijk gegeten! Snel bezorgd en super service!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Burgers waren heerlijk! Frietjes niet zoals we hadden verwacht. Geen huisgemaakte frieten / ambachtelijke frietjes. Maar we gaan zeker nog een keer bestellen!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker 🤣

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten , verrassend smakelijke combinaties! Thuis afmaken/opwarmen was geen probleem dankzij de heldere instructies. Toch nog een geslaagd kerstdiner!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon goed. Perfect verzorgd, met duidelijke uitleg, in vriendelijke verpakking, en van meer dan goede kwaliteit. Alles duidelijk met liefde voor het vak klaargemaakt. Een uitgesproken aanrader! We hebben ervan genoten.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels mijn 4e bestelling geplaatst bij Jacobs Kitchen. Eigenlijk bestellen we elke keer hetzelfde, de Hamburger met friet en saus. De laatste keren waren de hamburgers ontzettend lekker en ook goed eetbaar, dus niet zo groot dat hij niet je mond in past. De friet was ook goed al heb je wel veel halve stukjes die soms iets te knapperig zijn. Ik mis daar de langere frieten. En dan de prijs... ik vind de burgers ondanks dat ze erg lekker zijn echt overpriced, 9,75 euro voor een black angus hamburger 200gram is echt teveel. Als deze prijs incl. de friet zou zijn dan zou ik dit meer schappelijk vinden maar ik vind het nu buiten proportie. Ook de friet (4 euro) is erg duur en zo zijn de sauzen. Tot 1,5 euro voor ongeveer een grote eetlepel.. Ik zou hier vaker bestellen als de prijs lager zou liggen. De bezorging is altijd in orde en op tijd. Ik woon dan ook binnen een straal van 1km. Al met al een aanrader mocht je het geld er voor over hebben.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten (wildstoof en wildzwijngoulash) waren prima, maar de tegenvaller was dat er totaal geen groente bij geleverd was. Als ik een dergelijk gerecht in restaurant bestel krijg ik er een groentegarnituur bij. Rode kool of stoofpeertjes hadden er prima bij gepast.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, gewoon een reden om het weer te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We know this place for a long time. We can strongly recommand the quality of the meals, the service, and the choice. Try the Korean chicken dish, or the beautifull and complete 'wild pig' goulash Everything is professionally prepared and delicious.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good as usual

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, goede porties en heerlijk op smaak!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi optijd klaar en erg lekker✌🏽

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Today when I was ordering online, it told me to go get my order at 19:00. I got to Jacob's Kitchen at 18:59, thinking I would only have to wait for a minute or two. In the end, I got my food at 19:19! Which means, I waited 19 minutes more for my food. It was disappointing, as I was also in a rush to other places. The lady who was preparing for my food offered me a free drink, so it was slightly better. But still, it was not a nice experience.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dank! Heel erg lekker en goede hoeveelheid! De pepernoten waren ook erg leuk erbij

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: uit de kunst!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles heel netjes verpakt, goed warm en op tijd klaar om af te halen.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hi, Thanks again, the food was great! It would be nice to have a 100g burger on the menu as well, as the 200g burger is quite big. I saw you had it on the menu when the restaurant was still open, it would be great to have the option when ordering as well.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerljk gegeten, vooral de Koreaanse kip en de frietjes met truffelmayonaise waren lekker. Ook fijn dat het er allemaal mooi verzorgd uitziet in mooi papieren bakjes. Aanrader!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wel lekker, maar een gerecht was niet de juiste. Ik vind het ook iets duur, we hebben hetzelfde prijs betaalt wat meestal in het restaurant te betalen is.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten goed en bezorging goed, as usual

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de heerlijke KFC van Jacobs Kitchen besteld, natuurlijk met zoete aardappel friet. Super snelle levering met nog een super leuke attentie van Erik, thanks het was heerlijk!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestellingen bij Jacob's Kitchen zijn altijd heerlijk bereid. Alles vers en smakelijk. Daarnaast zijn de frieten buitenaards... Dit gepaard met een leuke en vlotte maakt het voor mij vijf sterren waard.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de kipsate en burger,was allemaal prima, alleen de kroepoek bij de kipsate was taai geworden.Heb ook liever de echte kroepoek dan die gekleurde stukjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wel lekker, maar de prijs/kwaliteitsverhouding kan naar mijn idee wel iets beter.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was wel heel mager. Een handje sla uit een zak gehaald en wat croutons erin. De patatten waren vet en slap. Bij het bestellen bleek de vegetarische burger op. Niet Jacobs waardig

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

The best chicken burger I've ever tasted! Love it!!!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging,goed geregeld allemaal!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig, bezorger was 20 minuten te vroeg. Ik had 18.00 geselecteerd en om 17.40 was de bezorger er al. Ik was gelukkig alweer thuis, anders had ie voor een dichte deur gestaan

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Steeds onverminderd goede kwaliteit. Mooi verpakt, ruime porties, geen wachttijden bij afhalen. Meer dan goede maaltijden. Een uitgesproken aanrader!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep en rode vegetarische curry was heerlijk! Alles is mooi op tijd bezorgd. Dank!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten. Doe de groeten aan de kok en de bediening. Voor herhaling vatbaar.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en absoluut aan te raden. Ga zeker opnieuw bestellen!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Je kiest voor cheddar cheese maar krijgt gewoon gouda kaas. En verder mocht de burger net iets meer doorgebakken zijn

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en snel bezorgd. Zoete aardappelpatat is erg lekker en ook de kip en curry was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en leuk om langs te gaan. Top team!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, netjes ingepakt, soepel bestelproces

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt top! Goede prijs/kwaliteit verhouding, grote porties, smaakte goed! Bezorging liet een half uurtje langer op zich wachten dan aangegeven in de eerste mail, maar gelukkig krijg je een nieuw mailtje op het moment dat de bezorger onderweg is, dan kun je zelf beter een inschatting maken hoe lang het nog ongeveer duurt!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn trouwe afnemers van de Take Away service van Jacob's Kitchen, omdat de kwaliteit van het geserveerde nooit teleurstelt. Ruim bemeten, keurig ingepakt, veel extra's, meer dan smakelijk en tot in de puntjes verzorgd. Aan te raden.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer laten bezorgen. Alles top! Lekkere malse kip uit de oven en de beste bezorgfriet ever! En heel goed verpakt in speciaal kartonnen dozen.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die Smoor blijft super lekker. Weer genoten van een heerlijke maaltijd thuis.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gerechten! Was erg smaakvol. Goede porties ook. Helemaal blij en voldaan :-)

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! En de tasjes bij thuiskomst zagen er ook fijn uit, met een aardig kaartje van het restaurant en een linkje naar de afspeellijst van Jacobs Kitchen op Spotify. Wij waren thuis uit eten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar, heerlijk klaargemaakt. Alsof je restaurant in huis haalt.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en heerlijk eten :D

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, buitengewoon goede prijs/kwaliteitverhouding. Ruim bemeten, goed verzorgd, aandacht voor kleine zaken: twee servetten, goede koekjes voor bij de koffie, en alles goed verpakt. Wij zijn fan! (Altijd geweest.)

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! De zoete aardappeltjes waren precies goed. De burger was weer top. Het personeel is zoals altijd erg vriendelijk. Kortom Jacobs kitchen blijft ons favoriet! #supportyourlocals

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en goed verpakt!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb, omdat ik in Amsterdam Zuidoost de bezorging van maaltijden beperkt vind. Ik heb nu een paar keer besteld en vond het beide keren erg lekker. Ik ga zeker nog vaker bestellen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers en bijvangst viskroketjes, en een hele lieve en enthousiaste bediening!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke (kip)burgers en patatten Op afgesproken tijd bezorgd Voor herhaling vatbaar

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Eten was prima in orde

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling via het webformulier ging heel vlot. Op de afgesproken tijd van 19:15 u. kwam de bezorger met een glimlach mijn eten (Smoor) bezorgen en wenste me smakelijk eten. De rijst had een mooie droge korrel en de smoor smaakte of de kokki van mijn tante in Jakarta het had klaar gemaakt!! Zo lekker, niet al te pedis, maar wel met een pittige nasmaak. Heerlijke salades, kroepoek en twee mini kokosmacroontjes, verpakt in een papieren tas met mijn naam er op en smileys. Ik heb een biertje uit de koelkast gepakt en heb genoten. Het lekkerste op de eerste bevrijdingsdag zonder festivals op straat of park. Een fantastisch idee om de Diemens horeca te steunen. Wel een goeie reden om dit vaker te doen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smullen als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed. Uit eten is natuurlijk leuker, maar dit is zeker een goed alternatief. Heel vlot en goed verzorgd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed verpakt, leuk kaartje met tips erbij, snel bezorgd want alles was goed van temperatuur!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jacob's Kitchen weet er elke dag weer iets bijzonders van te maken. De levering is stipt, de maaltijd ruim bemeten, goed verzorgd, aantrekkelijk verpakt en zorgvuldig uitgevoerd. En compleet! Tot en met servetten en koekjes voor bij de koffie. Een uitgesproken aanrader.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon van kwaliteit, ruime porties, keurig verzorgd, mooi verpakt. Een uitgesproken aanrader. En meer dan betaalbaar. Ook nog ‘s.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was👍👍.mijn kinderen hebben genoten van het eten. Ik heb zelf deze keer niet voor mezelf besteld, volgende keer bestel ik ik ook wat voor mezelf De service was ook lekker snel Happy family 🙂🙂👍👍

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd gewoon super lekkere smoor. 3 porties besteld maar daar hadden we met 4 van kunnen eten.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk afgehaald . Op tijd klaar altijd vriendelijke mensen . Patat heerlijk krokant . Eten smakelijk. Smullen maar . Doen doen doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! En het eten is altijd heerlijk. Na de Corona crisis kom ik gauw weer eten in jullie gezellige restaurant:)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De burgers waren heel erg lekker, gaan er zeker nog een keer bestellen

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd voortreffelijk. Bezorging verliep wat vreemd. Besteld voor 18.15, app heeft dit ook aan als verwachte bezorging. Eten kwam al om 17.45.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sateetjes met jummie zoete aardappel frieten, sla, kroepoek en als verrassing een koekje voor bij de koffie na het eten ;-) en precies op gewenste tijd afgeleverd

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk. Veel lekkerder dan de meeste bezorgrestaurants. De kip is heerlijk en de salad bowl en zoete aardappelfrites zijn echte aanraders!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Online bestellen en betalen, korte tijd later al klaar. En het was heerlijk. Enig minpuntje: ik vind 'vlees' de menukaart domineren. Dat vind ik in deze tijd 'niet kunnen'. Ook al omdat het geen biologisch vlees is. Maar vooral omdat de opties voor mensen die bewuste keuzes maken als het om eten gaat, zeer beperkt zijn daardoor. Ik zou best vaker eten willen bij of af willen van Jacob's kitchen, maar ik wil niet steeds hetzelfde eten. Kunnen jullie daar eens over nadenken? Ik denk overigens dat jullie veel weldenkende mensen die wonen in jullie nabije omgeving (Campus) daar een plezier mee zullen doen, hetgeen ook nog eens goed zal uitpakken voor jullie eigen bedrijfsvoering. Veel succes!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, werd gebracht door een allervriendelijkst bezorger op de fiets. Hamburger was heel erglekker maar de stoof van wildzwijn was echt super super lekker!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smoor was heel goed. Ik miste helaas alleen de atjar

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was ok. Maar ik had meer verwacht. Franse friet was een beter optie geweest dan de friet die er nu geserveerd wordt.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers eten! Een aanrader

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk buurtjes

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker vers en ecologisch verpakt. Alsof we in het restaurant zelf waren! (qua eten dan zonder de ambiance)

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk!